Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Agusss zdradz trochę więcej jak poród? Ile córcia waży i mierzy? Troszkę się pospieszyła
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Cześć dziewczyny spać nie moge jak zwykle i pisze tak mi sie teskni za dobrym snem że juz nawet nie pamietam kiedy ostatni raz sie porzadnie wyspałam no cóż uroki ciązy a co do Navu to ja juz nie mam sił od 1 wrzesnia jestem na zwolnieniu i nadal nie mam pieniedzy nawet moja szefowa tam dzwoniła i dupa juz drugie zwolnienie im zaniosłam a teraz jeszcze musze iść z papierami o macierzyńskie i ciekawe czy tez nie beda płacić w terminie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
marzenie ja juz 7 miesiecy nie przespalam calej nocy i ciagle chodze jak nemo...
Ale sie wczoraj najadlam strachu, moj Gabek zaliczyl wczoraj swoj pierwszy upadek..nie wiem chyba jakies zacmienie umyslu miałam, zostawilam go samego na lózku blisko krawedzi i sie zsunal prosto na glowke na szczescie jest caly
Agusss a czemu juz nie polecasz tego polskiego gina?? I jeszcze raz gratulacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
Niusia nie zawsze tak jest że mozna miec oczy dookoła,predzej czy pózniej każde dziecko zaliczy upadek no ale dobrze że Gabrysiowi sie nic nie stało no ale dobrze mi mówic bo ja dopiero czekam na mojego synka a z tym spaniem to dopiero potem bede narzekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
no z tym spaniem to jest jakas masakra... w nocy jak juz zasne to troche pospie i budzi mnie kopanie, zaczynam sie przekrecac i juz nie spie, znow nie moge zasnac potem przed 6 i tak wstaje z mezem i juz najczesciej sie nie klade a jak sie poloze to czasem chociaz pospie do 9....pff
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Niusia89, czemu Ty nie spisz juz 7 miesiecy? Gabek budzi sie czesto? Ja dzisiaj sie wyspalam A to pewnie dlatego,ze Julka szalala caly dzien wczoraj. Usnela dopiero o 23 i jadla tylko 1 raz nad ranem.

wera1517 ,marzenie, z tym spanie w ciazy to nie jest za wesolo. A juz pod koniec to zwariowac mozna. My tu chcemy spac a tu dyskoteka w brzuchu Ale przyznam sie,ze tesknie czasami za tymi kopniakami...
marzenie, z tymi zwolnieniami to czesto jest problem. Jak chca od nas podatki to nie ma sie zmiluj. Ale jak oni cos maja zaplacic to ciagle jakies opuznienia. Co do macierzynskiego to 3 wyplaty mialam nawet przed czasem. Ale w tym miesiacu cisza. Tez musze sie dowiedziec co sie dzieje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
ahh ja pamietam to ciagłe przerecanie sie z boczku na boczek z wielkim brzucholkiem i wstawanie non stop na siu siu pozniej po porodzie non stop wstawanie na cyca a teraz ze 2 razy w nocy wstawanie na butle i pampersa heh zycie jest piekne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
Aga moj łozbuz nie przespal ani raz calej nocy wstaje do niego najmniej 2 razy a raz nawet zdarzylo sie że i 8 razy wstalam teraz mu zabki wychodza to nie chce spac... przesypia tak przewaznie 4h pozniej ze 3 i wstajemy o 6.30
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Niusia89 , o rany, a to lobuz A ja myslalam, ze dzieci pozniej to juz nie chca jesc w nocy... Moja Jula nalezy do tych bardziej jedzacych,wiec pewnie czeka mnie to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
54 Posty
Monika Wójcik
(Niusia89)
Nowicjusz
tez tak myslalam ze nie bedzie jadl w nocy ale jak na jego wiek on zjada bardzo malo on je po 130ml i wiecej nie chce a czasami nawet i z tym ma problem zeby zjesc w nocy czasami budzi sie po prostu tylko po to zeby mu dydusia wsadzic do buzki a rano jak sie budzi to przykrywa sie pieluszka, udaje ze sie dusi i jak tylko uslyszy ze do niego wstaje to sie smieje jeszcze z zamknietymi oczami robi mame w konia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok